top of page

De film Twilight of a life (In de schemering van een leven) slaagt erin om belangrijke en wezenlijke aspecten over ouderen en hun wereld te tonen op een optimistische, originele en creatieve manier, boordevol humor, poëzie en hoop.

De Franstalige film die verkrijgbaar is met Nederlandse, Engelse of Hebreeuwse ondertitels, duurt 70 minuten (eveneens in een versie van 52 minuten) en is geschikt voor vertoningen voor ouderen en hun familie, studenten, werkgevers, enz., binnen het kader van werkgroepen en als aanvulling voor mensen die beroepsmatig actief zijn binnen het welzijnswerk, therapeutische zorg en ziekenzorg, en op culturele evenementen en kunstevenementen.

 

Kies voor een aangepaste vertoning:

Filmvertoning en gesprek met de regisseur

Er bestaat de mogelijkheid om een georganiseerd vraag- en antwoordgesprek te voeren met het publiek. Na de vertoning kan een discussie worden aangegaan over de therapeutische impact die de realisatie van een film heeft op de confrontatie met hoge leeftijd en het levenseinde.

 

Filmvertoning met Jacques Brel chanson show

Na de vertoning van de film vertolkt de regisseur nummers van Jacques Brel, terwijl hij over het creatieve proces spreekt.

Success! Message received.

bottom of page